BG EN
 

За нас

"За постигане на целите най-важно е качество, а не цената. Грижата за детайлите гарантира качеството."

Ако сте корпорация или фирма, която трябва да организира събитие за своите служители, партньори или клиенти, Loyal Corporate е услугата, която ви трябва.

Loyal Corporate е най-новата услуга на ТА & ТО Loyal Travel - лицензиран туроператор с повече от 9 години присъствие на пазара.

Loyal Travel има опита, познава доставчиците на услуги, познава местата за организираме на събития и всички техни специфики. Гарантираме не само, че ще получите най-доброто съотношение между цена и качество, но че ще успеем да ви предложим най-добрата локация според нуждите и изискванията ви. Ако желаете нетрадиционен избор и искате да впечатлите участниците – ние отново сме на среща.

Наша отговорност е да се погрижим за всички детайли около събитието – храна, настаняване, забавления и атракциони, програма и транспорт. Наш представител присъства на място по време на всяко едно събитие и се грижи за това то да протече гладко и безпрепядствено. Независимо дали програмата избързва или закъснява и независимо от всички потенциални промени, които биха могли да настъпят и рядко се предвидени.

Желанието ни е да имате спокойствието, че каквото и да се случи, имате лоялен партньор, на когото да разчитате, а вие просто да се насладите на преживяването и да се фокусирате върху гостите си.

 

 

Изпрати запитване