BG EN
 

Тиймбилдинг и инсентив пътувания

Тимбилдинг събитията и инсентив пътуванията са част от задължителните корпоративни събития

Искате да сполотите екипа и да го направите по-ефективен, да опознаете колегите и служителите си в среда, различна от корпоративните рамки? Loyal Corporate ще може да ви помогне да го осъществите!

Ние можем да планираме и организираме вашия корпоративен тимбилдинг, да се погрижим за груповите, класическите и ролевите игри, които да насърчат корпоративната култура и екипния дух.

Вярваме, че тиймбилдинга и инсентив пътуванията са най-добрият начин за освобождаване от стреса в офиса, а спортните дейности и активности сред природата са подходящи за всички любители на новото, нестандартното и вълнуващото.

Съчетайте ролевите игри с дегустация на вино или с конна езда. Възползвайте се от специално разработените турове с дегустации на вина в най-добрите изби и се запознайте с винопроизводители, получили световна известност и признание.

Посетете природни забележителности или направете поход в гората заедно. Опознайте някой от ски или летните ни курорти или почерпете опит от чужбина.

За всички любители на екстремните спортове, можем да организираме рафтинг, яхтинг, бънджи скокове, парапланеризъм, дайвинг, байкинг.

Релаксиращи, разкрасяващи и оздравителни програми в най-добрите СПА и БАЛНЕО хотели, медицински центрове и клиники.

За тези, които обичат лова и риболова - Loyal Corporate предлага атрактивни програми у нас и в чужбина.

Организираме също тематични и обиколни турове в България. Турове в София и околностите: полудневни, еднодневни, двудневни - вие решавате!

Предлагаме дори възможност да подарите ваучер за почивка на свой клиент или служител. Наградният ваучер е  признание и стимул – покажете им, че са значими и ги цените.

Практиката показва, че организираните от нас тиймбилдинги и инсентив пътувания спомагат на екипите да подобрят комуникацията помежду си и съдействат за една по-ефективна и приятелска среда на работното място!

 

Изпрати запитване