BG EN
 

Фирмени мероприятия и бизнес събития

Екипът на Loyal Corporate е изграден от доказани професионалисти с богат опит при организацията на пътувания и почивки

Специално за вас, ще изготвим предложение, обхващащо всички дейности – от командировки в страната до конференции и конгреси по целия свят. Ще имате най - добрите цени за заявените услуги и ще спечелите време и спестите пари. Нашият екип е до вас за препоръка, съвет или насока по всяко време. Можете да разчитате на нашия професионализъм и пълната ни дискретност! Имаме отлични партньорства с водещи доставчици на туристически услуги от национален и световен мащаб - гарант за качество, което нашите клиенти заслужават!

Ние ще бъдем до вас по време на целия процес – от първоначалната идея до окончателното приключване на всяко събитие. Ще ви помогнем с избора на място за провеждане на събитието, руминг листите, програмата, забавленията, определянето и спазването на бюджета. А наш представител ще е на място с вас по време на мероприятието и ще оказва съдействие за всичко!

Детайлите гарантират успеха!

С малките неща и дребните детайли се дава вкуса на преживяното и се допринася за цялостното усещане за завършеност и пълнота. Така по-лесно се постигат целите и резултатите са трайни. Вашият успех е наш основен приоритет!

Персонално отношение

Всеки наш корпоративен клиент има персонален account manager, който е запознат с компанията и нейните специфични нужди. Познаваме предпочитанията ви!

Нуждаете се от самолетен билет, нощувка в страната или ще организирате фирмено събитие?  Не се притеснявайте, Loyal Corporate ще отговори на всички ваши нужди! При спешни случаи, за вас работят дежурните ни мобилни телефони. Ние сме винаги на разположение!

Изпрати запитване