BG EN
 

Конференции и конгреси

Организирането на конференции играе стратегическа роля в комуникационната политика на всяка компания.

Кои са услугите, които предлагаме?

Избор на място

След внимателно проучване на нуждите и желанията ви, ще ви предложим избор измежду най-подходящите места за вашата фирмена конференция или конгрес. Целта ни е да имате максимално богат избор и да изберете най-подходящото за вас предложение.

В рамките на предварителните ни срещи ще ви помогнем с планирането, бюджетирането, оценка на потенциалните приходи и печалба от събитието.

Дизайн на мероприятието и изработка на рекламни материали

Ако имате допълнителни изисквания по отношение на дизайна и декорацията на мястото, където ще проведете своята фирмена конференция или конгрес, Loyal Corporate ще ви помогне. 

Ще ви укажем помощ и при дизайна на всички рекламни материали около събитието – лого, уеб сайт, печатни рекламни материали и визуални ефекти. 

Техническо обезпечаване

Loyal Corporate ще предостави мултимедийно и аудио оборудване за вашата конференция и ще се заеме с инсталирането и тестването на система за озвучаване. Ще ви предложим преводачески кабини, системи за гласуване и всякаква друга техника, която събитието ви изисква.

Ще ви помогнем с предоставянето на допълнително техническо оборудване за програмата и асистирането при използване на техниката - справяне с технически проблеми и помощ по време на представянето. 


На разположение за успешното ви представяне ще осигурим преводачески услуги на необходимия за събитето език.

Връзки с обществеността

Нуждаете се от помощ и подкрепа при известяването на медиите за своята конференция? Loyal Corporate е насреща! Ние ще се погрижим за организирането на пресконференция и последващите я интервюта с журналистите. Ще организираме всички допълнителни публични дейности за разгласяване на събитието и медия изявите.

Кетъринг по време на събитието

Loyal Corporate ще се погрижи за осигуряването на кетъринга на вашето бизнес мероприятие. От избора на меню, съобразено с особеностите на събитието, до предложенията за подходяща подредба и доставката на място. Ще се съобразим с всички специфични нужди и желания на участниците и ще планираме събитието до последния детайл!

Хотелско настаняване

Планиране, резервиране и настаняване на гостите в хотела преди събитието. Loyal Corporate предлага съдействие при необходимост за разрешаване на специфични изисквания и желания на гостите. 

Транспорт

Осигуряване на трансфери за гости при пристигане и заминаване. Осигуряване транспорт до хотела и мястото на конференцията по време на събитието. 

Развлекателни програми и програми за свободното време

Организиране на всякакви видове посещения, туристически обиколки, конферентни обиколки и различни маршрути. Уреждане на различни допълнителни туристически услуги, според локацията на събитието и неговите особености. Организиране на програма по време на вечеря или анимация в зависимост от целите на събитието.

Изпрати запитване